Fodboldlegende taler ud efter hjerteanfald: ‘Mit hjerte er 45 procent dødt’

Foto: Isosport/MB Media/Getty Images

Fodboldlegenden Marc Overmars er hårdt ramt efter et hjerteanfald, der ramte ham i december 2022.

I december 2022 blev hele Marc Overmars’ tilværelse ændre på et splitsekund. Her blev den hollandske legende nemlig ramt af et hjerteanfald, som han har haft store konsekvenser.

I et nyt interview med hollandske Het Laatste Nieuws, har den 50-årige legende forklaret, at hans hjerte er ’45 procent dødt’.

“Jeg må hive efter vejret, når jeg taler meget og det kræver energi at holde fokus. Mit hjerte er 45 procent dødt,” siger han i interviewet.

Samtidig slår han også fast, at han ikke har i sinde at trække sig tilbage, da han ikke har lyst til at bruge sin tid på at lave ingenting.

“Jeg vil hellere dø her end at lave ingenting,” siger Marc Overmars.

Det er også derfor, at han til trods for sin nuværende tilstand, har besluttet sig for at vende tilbage til arbejdet i belgiske Antwerpen, hvor han er ansat som fodbolddirektør.

Forud for sit hjerteanfald var han i vælten, da han i februar 2022 var nødt til at forlade sin stilling i Ajax, hvor han var ansat som sportsdirektør. Det skete i kølvandet på en krænkelsessag.

Den 50-årige legende valgte at trække sig fra sin stilling i klubben, da det kom frem, at han havde sendt upassende beskeder til flere kvindelige ansatte i den hollandske klub.

I interviewet slår han også fast, at der ikke er nogen grund til at have ondt af ham, selvom han er blevet mærket af hjerteanfaldet.

“I skal heller ikke have ondt af mig. Jeg er en glad mand. Jeg skal fordele mine kræfter godt. Hvis der er et par vigtige punkter eller aftaler på dagsordenen, så fokuserer jeg på dem. Så kommer jeg mig dagen efter,” siger han.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024