Fodboldspiller død efter han satte ild til sig selv

Foto: Twitter

En fodboldspiller er afgået ved døden, efter han satte ild til sig selv som en protest mod ‘politiets uretfærdighed’.

Den 35-årige tunesiske fodboldspiller Nizar Issaoui har mistet livet. Han er død af skader, han pådrog sig, da han satte ild til sig selv for at protestere mod ‘politiets uretfærdighed’.

Det har hans familie meldt ud ifølge nyhedsbureauet Reuters.

Der har været voldelige sammenstød mellem politiet vrede demonstranter i Haffouz, der er Issaouis hjemby. Det førte til, at politiet gjorde brug af gas, for at få demonstranterne til at sprede sig. De havde samlet sig foran politiets hovedkvarter.

Issaoui, der tidligere har spillet for US Monastir og var far til fire børn, lagde en video på Facebook, hvori han fortalte, at grunden til sin protest var, at han var blevet falsk anklaget for terrorisme i Haffouz i Kairouan i det centrale Tunesien.

Angriberen, der ikke var under kontrakt ved sin død, spillede som amatør. Han pådrog sig slemme tredjegradsforbrændinger, der gjorde, at lægerne ikke var i stand til at redde ham, fortæller hans bror Ryad.

Lokale medier har rapporteret, at Issaoui besluttede sig for at gennemføre sin brutale protest ude foran politistationen, efter at være blevet anklaget for ‘terrorisme, da han beklagede sig over prisen på bananer.

“For en tvist med nogen, der sælger bananer for 10 dinarer (cirka 22 kroner), bliver jeg anklaget for terrorisme på politistationen. Terrorisme for en klage over bananer,” lyder det fra Issaoui i en video på de sociale medier.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024