Fodboldspiller fik hjælp af Christian Eriksens læge: ‘Han fjernede al tvivl’

Foto: Marc Atkins/Getty Images

Det kom som et stort chok for alle på stadion, da Tom Lockyer pludselige kollapsede på banen under oprykningsfinalen til Premier League.

Den 28-årige Tom Lockyer kollapsede på banen, og blev derfor hastet på hospitalet. Heldigvis var han ved bevidsthed kort efter, og kunne derfor juble, da Luton sikrede sig en plads i Premier League efter 31 år.

Lørdag kan han endelig få sin debut i Premier League. Her skal Luton nemlig på besøg i Brighton, for at spille sæsonens første kamp.

Og ifølge det britiske medie Mirror har han god grund til at sende en tak til Christian Eriksens hjertelæge for dette.

Efter at være kollapset på banen, blev Lockyer nemlig sat i kontakt med Sanjay Sharma, der er kardiolog.

Sharma har stor erfaring på dette område, og var også med til at hjælpe Christian Eriksen med at vende tilbage til banen. Det skyldtes naturligvis, at den danske midtbanespiller også kollapsede i Parken i 2021.

Lockyer har nu afsløret, at Sharma var med til at give ham troen på, at han faktisk ville være i stand til at spille i Premier League med Luton.

“Der var nogle dage, hvor jeg tænkte, at det ikke ville ske, og det var hårdt. Jeg endte med den samme hjertelæge som Eriksen, og han fjernede al tvivl ret tidligt. Jeg ville komme tilbage uden problemer,” Tom Lockyer.

“Så snart jeg talte med ham, sagde han, at Eriksens problem havde været værre, og han var allerede tilbage. Så jeg var ved godt mod lige med det samme.”

Han fortæller også, at han fik en lille operation dengang. Desuden bliver han tjekket mere end andre fodboldspillere, hvorfor han ikke er bekymret.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024