Fodboldstjerne køber tocifret million-bolig i København

Foto: ANP via Getty Images

Fodboldstjernen har haft den store pengepung frem. Han har nemlig spenderet et tocifret millionbeløb på en ny villa.

Emre Mor har købt sig en villa tæt på Islands Brygge i København. Dermed har han fået et sted, hvor han kan have tag over hovedet, når han befinder sig i den danske hovedstad.

Den 25-årige dansk-tyrker spiller i dag i tyrkiske Fenerbache, men har blandt andet en fortid i FC Nordsjælland.

Villaen har ikke været billig, da den unge fodboldspiller har betalt hele 11,75 millioner kroner for boligen. Det skriver Ekstra Bladet, der også oplyser, at den er 200 kvadratmeter stor.

Det er ikke det første boligkøb, som Emre Mor har gjort sig i København. For to år siden købte han også en lejlighed i Ørestaden. Dengang var prismærket dog i en anden klasse, da han betalte 3,25 millioner kroner for den.

I forbindelse med købet bekræftede Emre Mor, at formålet var at leje den ud. Da han til dagligt er bosat i Tyrkiet, kan det også være tilfældet med den nye erhvervelse. Det er dog ikke blevet bekræftet.

Den tidligere FCN-spiller blev solgt til Borussia Dortmund i 2016. Dengang betalte den tyske storklub omtrent 80 millioner kroner for ham.

Skiftet til den tyske storklub blev dog aldrig en succes, hvorfor han måtte nøjes med en enkelt sæson. Herefter skiftede han til Celta Vigo i Spanien.

Han var på kontrakt i Celta Vigo frem til 2022, men i perioden var han lejet ud til både Olympiakos, Galatasaray og Karagümrük.

I dag spiller han i Fenerbache, hvor han i denne sæson har spillet 40 kampe. Han har bidraget med seks mål på tværs af disse, hvorfor det indikerer, at han har fundet sig til rette.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024