Førerholdet AC Milan møder Juventus mens spilleskandale ryster italiensk fodbold

Foto: Alessandro Sabattini/Getty Images

AC Milan skal forsøge at forsvare deres føring i Serie A, når de søndag aften tørner sammen med Juventus.

Juventus og AC Milan tørner sammen i en italiensk topkamp søndag aften. Dog kan det store opgør ende med at bliver overskygget af den store bettingskandale, som har ramt italiensk fodbold.

Blandt andet er det kommet frem, at den tidligere midtbanestjerne Sandro Tonali skulle have spillet på Milan-kampe. Det er et stort problem, da han på daværende tidspunkt selv spillede for holdet.

Selvom det er en stor sag, skal AC Milan forsøgte at glemme alt om den søndag aften. Her skal de sikre en sejr over Juventus, og dermed holde fast i deres føring i Serie A.

Juventus befinder sig i skrivende stund fire point efter AC Milan på 3.-pladsen. De er dog også blevet hevet ind i den seneste skandale, da Nicolo Fagioli var den første spiller, der blev straffet for ulovligt spil.

Ikke nok med det, så har Torino-klubben også meget at tænke på med hensyn til Paul Pogba. Den franske midtbanespiller er nemlig blevet testet positiv for doping. Han står derfor til at blive suspenderet i flere år.

Fagioli har allerede fået sin straf, og er blevet suspenderet i syv måneder. Det sker efter, at han indrømmede at have spillet på fodboldkampe, som han ikke må spille på.

Tonali, der i dag spiller for Newcastle i Premier League, står også til en lang karantæne. Om der er flere spillere, der ender med at få en straf som en del af skandalen, vides endnu ikke.

Dog er den paparazzo Fabrizio Corona blevet truet med søgsmål efter at have anklaget Roma-angriber Stephen El Shaarawy og Lazio-forsvarer Nicolo Casale for ulovlig betting.

“Han har aldrig spillet og har ingen interesse i at gøre det,” sagde El Shaarawys advokater, som også kaldte anklagerne for ‘totalt ubegrundede og bagvaskende’.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024