Første gang i 11 år: Novak Djokovic lider endnu et chokerende nederlag

Foto: Srdjan Stevanovic/Getty Images

Novak Djokovic har igen lidt et overraskende nederlag, og han er derfor ude af Srpska Open.

Det var de færreste, der havde regnet med, at det ville være Novak Djokovic, der blev sendt ud af kvartfinalen i Srpska Open. Sådan endte det dog med at blive, da han tabte i to sæt til Dusan Lajovic.

Det er første gang, at den serbiske stjerne har tabt til en landsmand i 11 år. Den sidste serber, der vandt over ham, var Janko Tipsarevic.

Djokovic, der havde indrømmet forud for turneringen, at han har haft nogle problemer med sin albue, tabte kampen til sin landsmand i cifrene 6-4 og 7-6 i Banja Luka i Bosnien.

For Lajovic var der god grund til at glæde sig efter kampen, da det ikke blot har givet ham en billet til semifinalen i Srpska Open, men også var tredje gang i karrieren, at han vandt over en spiller i top-5.

“Jeg er overvældet. Det er den største sejr i min karriere,” sagde Lajovic i sit interview på banen efter kampen ifølge The Independent.

“Følelserne er meget blandede, fordi jeg spiller her foran hjembyen, og jeg spiller også mod en god ven, og han er en helt i vores land.”

“At slå ham, det er noget, jeg ikke engang troede ville være muligt, men det skete.”

“Hans procentdel af førsteserven var ikke den største, så jeg kunne bruge det til min fordel. Men generelt synes jeg, det var meget god tennis fra min side.”

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024