Forarget Greg Norman: ‘Så småligt’

Foto: Peter Van der Klooster/Getty Images

Greg Norman mener, at det er småligt af Augusta National, at han ikke er blevet inviteret til dette års The Masters på grund af hans involvering i LIV Golf.

Det kan godt være, at Greg Norman har en drøm om at se en af hans 18 LIV Golf-stjerne fejre, at en af dem har vundet The Masters på søndag, men han kan ikke selv deltage. Han er nemlig ikke blevet inviteret til turneringen.

Det skriver Golf Monthly.

Den dobbelte Major-vinder har udtalt, at han er skuffet over, at han ikke er blevet inviteret til The Masters på Augusta National i år. Det har han været i tidligere år, og derfor mener han, at beslutningen er ‘smålig’.

Det er første gang, at Masters bliver afviklet, siden LIV Golf opdelte sporten i to halvdele. Ganske vist har LIV-spillerne fået tilladelse til at deltage, men det betyder tilsyneladende ikke, at Norman også er velkommen.

 “Sjovt nok er jeg ikke blevet inviteret. Som Major-vinder har jeg altid været der før, men de sendte mig kun en baneadgang sidste år og intet denne gang. Jeg er skuffet, fordi det er så småligt, men selvfølgelig vil jeg stadig se det,” sagde han til Telegraph Sport.

Norman har ved flere lejligheder selv været tæt på at vinde The Masters, herunder i et slutspil mod Larry Mize, og da han smed en føring på sag slag til Nick Faldo i 1996.

“Jeg var tæt på ved flere lejligheder, og jeg tænker, at det er det store fravær på mit CV. Det er en del af grunden til, at det ville betyde så meget at se en af vores LIV-spillere i Butler Cabin,” sagde han.

“Jeg ville være den lykkeligste mand i verden, og den første til at ringe og lykønske og betale for, hvad der ville være en utrolig fest.”

“Men det handler ikke om mig. Det handler om spillerne, og jeg kan forsikre dig om, at de ikke tager afsted som individer, men som et hold, der bakker op om og støtter hinanden. Jeg tror, det giver disse fantastiske spillere en endnu større chance søndag.”

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024