Formel 1-boss tigger Hamilton om at blive efter Verstappens trusler

Foto: Lewis Hamilton og Stefano Domenicali / Getty Images

Formel 1’s administrerende direktør har reageret på Max Verstappens trussel om at stoppe. Samtidig har han udtalt, at han håber, at Lewis Hamilton ikke stopper.

Forud for Aserbajdsjans Grand Prix i sidste måned, fremsatte Max Verstappen en ‘trussel’ om, at han overvejer at trække sig fra Formel 1.

Her gjorde han det klart, at han ikke er fan af det nye Sprint-format. Derudover forklarede han, at han er irriteret over udsigten til flere ændringer i løbsweekenderne.

Derfor gjorde han klart, at hans Formel 1-karriere kan blive kortere end forventet, hvis ændringerne fortsætter. Red Bull-boss Christian Horner har dog udtalt, at han forventer, at Max fortsætter i mange år endnu.

Formel 1-direktør Stefano Domenicali har også forklaret, at han tror, at Verstappen bliver ved i lang tid endnu. I samme ombæring bad han Formel 1-kørerne om at ‘tænke større’.

Max Verstappen er dog ikke ene om potentielt at kunne forlade Formel 1. Der har nemlig også været en del spekulation om Hamiltons fremtid, da hans kontrakt udløber efter denne sæson.

Domenicali har gjort det klart, at han ikke vil give gode råd til briten. Alligevel har han givet udtryk for, at han håber, at han fortsætter med at køre i Formel 1.

“Jeg vil gerne have, at han bliver. 100 procent. 1.000 procent. Han elsker vores sport. Han har været i den, siden han var barn,” sagde han ifølge Mirror.

“Nu er hans rolle i Formel 1 blevet større, end at være verdensmester. Han engagerer sig i mange ting uden for sporten, og har en aktiv rolle i samfundet. Han tager os mod nye højder.”

“Men hans kærlighed er Formel 1. Og selvfølgelig ønsker han at opnå sin drøm om at være den eneste, der har vundet otte verdensmesterskaber.”

“Toto (Wolff, red.) er fokuseret på gøre Mercedes bedre. Han har fortalt mig, at han har lavet ændringer på holdet, for at være sikker på at have den rette intensitet til at opnå præstationer hurtigst muligt. Jeg er sikker på, at dette vil ske meget, meget snart.”

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024