Formel 1-hold sender besked til Nyck de Vries efter fyring

Foto: Vince Mignott/MB Media/Getty Images

Nyck de Vries fik stukket en fyreseddel i hånden af AlphaTauri få dage efter Storbritanniens Grand Prix.

AlphaTauri har sendt en besked til Nyck de Vries, efter at have fyret ham for i stedet at hente Daniel Ricciardo.

Den hollandske racerkører blev i en periode spået til at være en ny stjerne i Formel 1. Efter at have fået chancen for at bevise dette, har synet på De Vries ændret sig.

De Vries er kun en ud af to kørere, der endnu ikke har fået et eneste point i år. Derudover blev han også jævnligt slået af holdkammeraten Yuki Tsunoda.

Dette medførte, at han i sidste ende fik en fyreseddel af AlphaTauri. I stedet har de hentet Ricciardo, der tirsdag imponerede under Pirellis dæktest på Silverstone.

Holdet har ikke meldt noget ud om, hvad der konkret har været årsagen til, at han er blevet fyret. Der er dog en klar formodning om, at det er hans dårlige resultater på banen, der har forårsaget det.

Til gengæld har teamchef Franz Tost sendt en sidste besked til den 27-årige hollænder.

“Jeg vil gerne takke Nyck for hans værdifulde bidrag under hans tid hos Scuderia AlphaTauri, og jeg ønsker ham alt det bedste i fremtiden,” lød det fra ham ifølge Express.

I samme ombæring har Tost også indrømmet, at han er meget begejstret over at have fået Ricciardo med på holdet. Den australske stjerne har ikke været en del af feltet i denne sæson, men det bliver der nu lavet om på.

“Jeg er meget glad for at byde Daniel velkommen tilbage på holdet,” sagde han.

“Der er ingen tvivl om hans køreevner, og han kender allerede mange af os, så hans integration bliver nem og ligetil. Holdet vil også drage stor fordel af hans erfaring, da han har vundet otte grandprixer i Formel 1.”

De Vries’ bedste placering i denne sæson, var en 12.-plads i Monaco. Det var kun en ud af to gange, hvor han klarede sig bedre end Tsunoda.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024