Formel 1-legende: Verstappen kommer til at slå alle Hamiltons rekorder

Foto: Kamran Jebreili - Pool/Getty Images

Formel 1-legenden Gerhard Berger mener, at Red Bull-stjernen Max Verstappen kommer til at slå alle Lewis Hamiltons rekorder.

Max Verstappen har fået en god start på denne sæson, og den gode stime fortsatte han i Monacos Grand Prix.

Den hollandske racerkører vandt sit løb nummer 39 for Red Bull i Monaco. Dermed er han den Red Bull-kører, der nu har vundet flest løb for holdet.

Desuden har han allerede nu bragt sig i en god position til at vinde sit tredje verdensmesterskab i træk. Efter sin sejr i Monaco, har han bragt sig i front med 39 point ned til andenpladsen efter blot seks løb.

I et interview med mediet Krone.at, har Gerhard Berger afsløret, at han har et godt øje til Verstappen. Han mener, at han kommer til at slå alle eksisterende rekorder i Formel 1.

“Jeg er sikker på, at Max kommer til at slå alle eksisterende rekorder i Formel 1,” lød det fra den tidligere Ferrari-kører.

“Det gælder også Hamiltons rekord på 103 sejre. Selvom han i dag siger, at det ikke er vigtigt for ham, kommer det til at ændre sig.”

Den tidobbelte Grand Prix-vinder afviste også påstanden om, at Verstappen og Sergio Perez kan sidestilles med duellen mellem Senna og Prost hos McLaren.

“Jeg læste for nylig, at Verstappen og Perez er reinkarnationen af Senna versus Prost,” sagde han.

“Ja, Verstappen er i den liga, og Perez gør sit bedste for at forblive tæt på Max. Ikke desto mindre ligner det for mig en enmandsforestilling fra Verstappen.”

Mens Verstappen vil forsøge at forøge sin føring i toppen af stillingen, skal Perez stramme sig an, hvis han vil indhente ham.

Den mexicanske kører har i denne forbindelse udtalt, at han ikke har råd til flere løb med nul point til kontoen.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024