Foto af et privat Red Bull-møde sætter gang i vilde Formel 1-rygter

Foto: Jure Makovec/SOPA Images/LightRocket via Getty Images

Et møde mellem Red Bull-rådgiver Helmut Marko og en Formel 1-stjernes agent har sat gang i vilde rygter.

I forbindelse med Storbritanniens Grand Prix blev Red Bull-rådgiver Helmut Marko set sat med Lando Norris’ agent. Et billede af dette er gået viralt, og har sat gang i rygtemøllen.

Ifølge The Telegraph, som også har bragt billedet, havde agent Mark Berryman og Marko en meget intens samtale. Desuden kan man se på billedet, at de sidder helt for sig selv.

Med til historien hører det sig, at sådanne møder ikke er helt ualmindelige i Formel 1. Desuden er Norris ikke den eneste racerkører, som Berryman har som klient.

Alligevel har dette møde sat gang i rygterne. Det handler naturligvis om, at Norris har formået at imponere hos McLaren. Det samme kan ikke siges om Sergio Perez, der ikke har formået at udnytte sin Red Bull-bil i denne sæson.

Perez’ dårlige form har medført, at han i skrivende stund befinder sig 99 point efter Max Verstappen. Desuden har han ikke formået at kvalificere sig til Q3 i kvalifikationen i fem løb i træk.

På Silverstone gik det også helt skævt for den mexicanske kører i kvalifikationen. Derfor måtte han tage til takke med at starte som nummer 15. I løbet formåede han at køre sig frem til en sjetteplads.

Perez har kontrakt i endnu et år, men på det seneste har der været spekulationer om, at han kan blive fyret. Ydermere har der været mange spekulationer om, hvem der kan afløse ham, hvis Red Bull beslutter at fyre ham

Nu nævnes Norris som en mulighed, og Marko har tidligere talt varmt om den unge brite.

“Den eneste talentfulde kører, jeg stadig ser i denne liga, er Lando Norris, men han har ikke det bedste maskineri i øjeblikket,” sagde Marko sidste år ifølge Fox Sports.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024