Francis Ngannou vil tjene mere på Tyson Fury-kamp end i hele sin UFC-karriere

Foto: Josh Hedges/Zuffa LLC/Zuffa LLC via Getty Images

Den tidligere UFC-stjerne Francis Ngannou skal snart i kamp mod Tyson Fury, hvilket kommer til at være indbringende for dem begge.

Når Francis Ngannou skal kæmpe mod Tyson Fury, kommer han til at kunne se en stor mængde penge tikke ind på kontoen. Ifølge hans mangeårige repræsentant vil kampen indbringe mere, end hele hans UFC-karriere har gjort.

Den 36-årige Ngannou skal bokse mod WBC-verdensmester Fury i Saudi-Arabien den 28. oktober. Det er hans første kamp siden januar sidste år.

I hans seneste kamp vandt han over Ciryl Gane, hvorved han kunne holde fast i UFC-sværvægtstitlen, som han vandt i 2021. Han gav afkald på titlen, da han forlod UFC.

Efterfølgende har han skrevet under på en stor kontrakt med Professional Fighters League (PFL), som er en konkurrent til UFC. De har givet ham muligheden for at bokse, inden han får sin debut for PFL næste år.

Ifølge Marquel Martin, Ngannous mangeårige repræsentant, kommer Ngannou til at tjene mere på at bokse mod Fury, end han gjorde i sine 14 UFC-kampe tilsammen.

Ifølge Yahoo Sports er det konkrete beløb ikke blevet afsløret. Hans repræsentant har blot afsløret, at han kommer til at tjene mange flere penge, end han gjorde i UFC.

Dette er ikke ensbetydende med, at han kommer til at bokse om Furys WBC-titel, når de to mødes i Riyadh. Det står dog endnu ikke klart, om kampen vil tælle med på britens professionelle rekord.

Martin og Frank Warren, der er promoter for Fury, har dog insisteret på, at det ikke er en opvisningskamp.

“Det er en rigtig kamp. Hvad der sker med WBC-bæltet, planlægger vi at tale med WBC om. Det er vores plan, og man ved aldrig. Vi kan have måske få mulighed for at sætte hans bælte på linjen. Jeg ved det ikke,” sagde han.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024