Fransk klub overbyder AC Milan for Christian Pulisic

Foto: Ethan Miller/USSF/Getty Images for USSF

AC Milan var oprindeligt favoritter til at hente Christian Pulisic, men nu har en fransk klub overbudt Serie A-giganterne.

I længe har det set ud til, at Christian Pulisic var på vej til AC Milan. Nu lyder det dog, at Olympique Lyon har afgivet et budt, der er markant bedre end Serie A-klubbens.

The Athletic skriver, at Lyon har afgivet et bud på 25 millioner euro for Pulisic. Det er et markant bedre tilbud, end der er kommet fra AC Milan. Derfor kan det ende med at vælte dem af pinden.

For et par uger siden kom det frem, at Lyon var begyndt at vise interesse for Pulisic. Her lød det dog, at det kunne blive vanskeligt at få tingene til at hænge sammen rent økonomisk. Den nuværende Chelsea-spiller er nemlig en ganske løntunge herre.

Ifølge journalist David Ornstein har AC Milan kun budt 14 millioner euro på den amerikanske stjerne. Det har Chelsea gjort klart, at de ikke har interesse i, selvom den amerikanske profil kun har et enkelt år tilbage af sin kontrakt.

I et håb om at kunne kapre handlen, har Lyon derfor valgt at afgive et markant højere bud. Ifølge The Athletic overvejer Chelsea på nuværende tidspunkt buddet fra den franske klub. Det er derfor ikke sikkert, at de vil sælge til denne pris.

Lyon kan dog stadig få svært ved at få en aftale på plads. Det skyldes primært, at Pulisic allerede havde indgået en aftale med AC Milan.

Hertil er det også værd at nævne, at Lyon er i finansielle problemer. De har kun få dage til at fremlægge dokumentation for deres økonomi. Hvis de ikke gør det, kan det betyde, at de får et forbud mod at hente nye spillere denne sommer.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024