Frieri går grueligt galt: Baseball-fan tacklet af sikkerhedsvagt

Foto: Twitter

En baseball-fan forsøgte at fri til sin partner, men det fik en sikkerhedsvagt sat en effektiv stopper for.

En LA Dodgers-fan lærte på den hårde måde, at det er en god idé at lave en aftale med sikkerhedspersonalet, inden du løber ind på stadion for at fri.

Baseball er en sportsgren, der ofte bruges til frierier. Ikke alle går lige godt, da nogle bliver brutalt afvist. Alligevel er det sjældent, at det ender, som det gjorde her.

En fan besluttede sig for at løbe ind midt på Dodger Stadium under fredagens kamp mellem Dodgers og Arizona Diamondbacks i Major League Baseball (MLB).

Da han gik på knæ på banen, var der flere tilskuere, der filmede episoden – og det gjorde de også, da han kort tid efter blev tacklet af en sikkerhedsvagt.

Da han blev tacklet, blev manden ikke blot sendt i græsset, men både ringen og hans hat fik sig en flyvetur.

Arizona-spiller Lourdes Gurriel Jr. var på vej tilbage til sin position og fejrede den kærlighedsfyldte episode, men blev chokeret over at se, hvordan manden blev tacklet.

På de sociale medier har fans vist sig at være splittede, da mange har kritiseret sikkerhedsvagten for hans reaktion, mens andre mener, at det var den rette måde at løse det på.

De fleste ønskede dog blot at vide, om hans partner sagde ‘ja’. Efter det fejlede frieri, blev manden ført væk fra banen af en hær af sikkerhedsfolk, mens Gurriel Jr. og andre begyndte at lede efter ringen.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024