Frustreret fodboldstjerne: Har ikke fået løn i to måneder

Foto: Lukas Podolski / Getty Images

Det er ikke sjovt at stå i en situation, hvor du ikke får løn for dit arbejde. Det er det heller ikke, hvis man er professionel fodboldspiller.

Tyske Lukas Podolski har god grund til at være en smule irriteret for tiden. Han har nemlig ikke set skyggen af sin løn de seneste to måneder.

Tilsyneladende er han ikke ene om dette, for ifølge medier som Bild og The Sun, må flere af hans holdkammerater også kigge langt efter lønnen i øjeblikket.

Den 38-årige tidligere Bayern München- og Arsenal-spiller er i dag på kontrakt i den polske fodboldklub Gornik Zabrze. Her er der åbenbart finansielle vanskeligheder, og derfor har de ikke råd til at betale løn til deres spillere.

Det tyske medie Bild skriver, at klubben har haft ‘seriøse økonomiske problemer’ siden foråret. På nuværende tidspunkt venter de på en række overførsler, inden de kan begynde at udbetale løn til spillerne.

Blandt andet har de 13 millioner danske kroner til gode hos Sturm Graz i Østrig. Det skyldes, at de i sommer købte Szymon Włodarczyk. Pengene for salget forventes at falde i løbet af denne måned.

Desuden har de også solgt Krzysztof Kubica til Benevento i Italien for nogle måneder siden, men heller ikke dette salg har de fået penge for. Derfor har de svært ved at få økonomien til at hænge sammen i øjeblikket.

Lukas Podolski har dog givet sin arbejdsgiver et tilbud, som de færreste ville have gjort, hvis de havde penge til gode. Han har ganske enkelt valgt at tilbyde klubben et løn.

Det britiske medie The Sun skriver, at Lukas Podolski har tilbudt den polske klub, at de kan låne 1,5 millioner danske kroner. Selvom der er tale om et meget generøst tilbud, har klubben dog valgt at sige nej tak.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024