Fyret F1-kører gør overraskende comeback på banen

Foto: ANP via Getty Images

Den fyrede Formel 1-kører Nyck de Vries vender snart retur til banen.

Den 12. og 13. august kommer Nyck de Vries til at vende tilbage til banen. Desuden skal han sidde bag rattet i en Formel-bil, da hollandske MP Motorsport har hentet deres landsmand ind til weekenden.

Formel 2- og Formel E-verdensmester vil være i centrum på JACK’s Racing Day. Han kommer til at vise sig frem på banen på flere måneder, herunder ved at lave doughnuts.

De Vries har givet udtryk for, at han ser frem til igen at være tilbage bag rattet i en racerbil.

“JACK’S Racing Day skiller sig ud ved at være en af de mest forskelligartede og tilgængelige racerbegivenheder i Europa,” sagde han ifølge GPFans.

“Det er virkelig inspirerende at være vidne til den blomstrende motorsportskultur i Holland. Jeg kan ikke vente med at deltage i spændingen i Assen og møde alle.”

På trods af hans succes i Formel 2 og Formel E, var han ikke i stand til at levere en indsats, der var tilfredsstillende for Red Bull. Derfor endte de med at fyre ham fra søsterholdet AlphaTauri, hvor Daniel Ricciardo har taget over.

Efter kun ti løb i Formel 1, fik De Vries en fyreseddel i hånden. Han blev informeret om, at han ikke havde levet op til deres forventninger, hvorfor han blev fyret med øjeblikkelig virkning.

Hans agent, Guillaume Le Goff, har insisteret på, at der er stor interesse for hans underskrift. Angiveligt skulle der være dialog med hold i både Endurance, Le Mans, GT’er, Formel E og endda Formel 1.

Ydermere skulle der også være interesse for ham i IndyCar, hvorfor De Vries potentielt kan være på over Atlanten.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024