Garnett sammenligner Sabonis og De’Aaron Fox med ikonisk NBA-duo

Foto: Nancy Lane/MediaNews Group/Boston Herald via Getty Images

NBA-legenden Kevin Garnett har tilsyneladende et godt øje til De’Aaron Fox and Domantas Sabonis.

I denne sæson har De’Aaron Fox og Domantas Sabonis leveret magiske ting på banen for Sacramento Kings.

De har en helt særlig kemi på banen, der gør, at det nærmest er som et mareridt for modstanderholdet at forsvare sig mod dem.

Det er noget, der ikke har været set i lang tid, og spørger man NBA-legenden Kevin Garnett, har det ikke været set siden Karl Malone og John Stockton, som han sammenligner dem med.

“Er de, de nye Stockton-Malone?” spurgte Garnett til NBA-mester Matt Barnes i den seneste episode af hans ‘Ticket and the Truth’-podcast.

“Der er ikke to, der er bedre. Vi kunne sig James (Harden, red.) og Joel (Embiid, red.). Men ikke sådan her dog.”

Fox og Sabonis har hjulpet med at sætte fart under en effektiv offensiv i denne sæson, og har ført holdet til den første playoff siden 2006.

Der er tale om to spillere, der kan score stort set hver gang, men deres evne til at spilfordele og være uselviske, har skabt en lang række chancer for alle andre omkring dem.

Deres fantastiske niveau, men også de øvrige spillere omkring dem, som arbejder hårdt for de to stjerner, har resulteret i en offensiv rating på 119 i denne sæson, hvilket er det højeste nogensinde i NBA.

Barnes erklærede sig enig i Garnets sammenligning, mens han også hyldede både Sabonis og Kings.

“Den måde, Sabonis også kan aflevere bolden på. Sacramento bliver sjove i slutspillet. Det bliver op ad bakke, fordi det er nyt for dem, men de har talent, og det er her, de begynder at bygge deres fundament. Det er nu,” sagde han.

“Jeg tror, at de kommer til at levere et solidt show, og jeg kan se dem spille i anden runde og blive varme – endda nå til finalen i Western Conference. Men jeg synes, dette er et fantastisk byggesten til at tilføje flere brikker og fortsætter med at bygge et stabilt fundament derude i Sac.”

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024