Gasly giver kækt svar om hans forhold til Ocon

Foto: Rudy Carezzevoli/Getty Images

Pierre Gasly kom med et kækt svar, da han blev spurgt om, hvordan hans forhold til hans nye holdkammerat Esteban Ocon er.

Alle øjne var rettet mod Pierre Gasly og Esteban Ocon, da Alpine viste deres nye bil frem. Alle var spændte på at se, om deres venskab ville vise sig på aftenen, eller om der blot var tale om godt PR-arbejde.

Det kan vise sig at være et af de mest eksplosive hold i denne sæson, men tiden vil vise, hvordan det kommer til at gå mellem Gasly og Ocon.

Det tidligere drama mellem dem og det faktum, at Ocon har en historie med at køre ind i sine holdkammerater, kan dog vise sig at blive et stort problem for de to kørere.

Da han ved pressemødet blev spurgt ind til, hvordan deres forhold er, var Gasly klar med et kækt svar.

“Stiller du mig virkelig det spørgsmål som det første spørgsmål. For fanden. Der er gået tre måneder, og du stiller mig sådanne spørgsmål,” lød det fra ham.

“Jeg har brugt mere tid sammen med ham i de sidste to måneder, end jeg har i de sidste 10 år. Det går godt. Vi er voksne mennesker nu, mere modne og lige bevidste om det ansvar, vi har som kører, med sådan et hold bag os.”

“Vi er nødt til at arbejde tæt sammen, hvis vi vil være konkurrencedygtige. Vi er nødt til at skubbe holdet fremad, og for at kunne det, er vi nødt til at arbejde sammen. Derfor er jeg ikke i tvivl om, at alt bliver godt.”

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024