Gene Haas ‘pinligt berørt’ over sit hold

Foto: Song Haiyuan/MB Media/Getty Images

Gene Haas siger, at han er ‘pinligt berørt’ over, at Formel 1-holdet Haas ikke har været mere konkurrencedygtigt.

Haas har ikke haft den store succes med deres indtog i Formel 1. Den seneste sæson var endnu en fiasko for det amerikanske hold, da de sluttede på en sidsteplads i mesterskabet.

I løbet af hele sæsonen blev det kun til 12 point for Haas. Ni af disse point blev hentet af Nico Hülkenberg, mens de resterende tre blev leveret af Kevin Magnussen.

Dette har nu fået konsekvenser for Günther Steiner, der er blevet fyret som teamchef. I stedet er rollen overgået til Ayao Komatsu, som tidligere var teknisk direktør på holdet.

Efterfølgende har holdejer Gene Haas afsløret, at han er ‘pinligt berørt’ over, hvordan holdet har klaret sig. Især taget i betragtning af deres tætte samarbejde med Ferrari.

“Ferrari har været rigtig gode ved os. De har været med os siden dag ét, og de bygger utrolige motorer. Deres affjedring er ekstremt god. Vi har brugt meget af deres hardware,” siger han til Motorsport.com.

“Det fungerer rigtig godt. De hjælper os virkelig. Jeg er pinligt berørt over, at vi ikke har kunnet gøre det bedre. Men fremadrettet vil jeg drage fordel af godt udstyr, som mange andre hold ikke har.”

“Tingene bliver meget mere konkurrencedygtige. Red Bull har AlphaTauri. Vi begynder at se disse forhold udvikle sig, og jeg tror, konkurrencen bliver meget intens. Så det bliver meget vigtigt at have en partner som Ferrari.”

“Jeg taler med mange af ingeniørerne, og jeg tror, at vores største fejl er aerodynamikken. Det har brug for arbejde. Når man er på banen, og du bliver ydmyget hver weekend, holder man op med at tage den længere.”

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024