‘Genial’ Fernandes gik forrest i vigtig Manchester United-sejr

Foto: Shaun Botterill/Getty Images

Manchester United-træner Erik ten Hag hyldede Bruno Fernandes som kampens store stjerne, da den engelske klub besejrede Real Betis i den første ottendedelsfinale i Europa League.

Portugisiske Bruno Fernandes har været udsat for en enorm mængde kritik i kølvandet på Manchester Uniteds ydmygende nederlag på 7-0 til Liverpool i søndagens Premier League-kamp.

Forud for opgøret mod Real Betis, blev det – trods kritikken – bekræftet af Ten Hag, at Fernandes fortsat ville være anfører, hvis Harry Maguire ikke var på banen.

Den tillid, som han blev vist af Ten Hag, blev gengældt med ‘et fremragende bidrag til en tiltrængt sejr’, skriver BBC.

I torsdagens kamp scorede den portugisiske midtbanespiller sit ottende mål i denne sæson, da han scorede på et hovedstød efter et hjørnespark fra Luke Shaw i det 58. minut.

“Han var den bedste spiller på banen. Han spillede en lidt dybere rolle, og han var genial, og spillede fra den bagerste position, med mange gode afleveringer mellem linjerne. Derfra skabte vi en masse chancer,” sagde Ten Hag efter kampen ifølge BBC.

Ten Hag gjorde det dog klart, at Fernandes ikke var perfekt. En sen tackling på Betis’ tidligere Manchester City-målmand Claudio Bravo gav midtbanespilleren et gult kort.

Den hollandske træner indrømmede efter kampen, at det er en balancegang, som Fernandes er nødt til at få styr på.

“Hans passion er hans styrke. Men nogle gange skal han kontrollere det, for når det er for meget, bliver det en svaghed. Det ved han godt, men der er altid små marginaler,” lød det.

Fernandes ud mod tilskuerpladserne for at fejre sit mål med hænderne bag ørerne, mens hjemmefansene råbte ‘Bruno, Bruno’ og viste, at de står bag ham.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024