George Foreman udnævner bokseren med ‘den stærkeste kæbe, han nogensinde har set’

Foto: Shutterstock

George Foreman har mødt mange stærke boksere i sin karriere, men især én har imponeret ham, ved at have en ‘stærk kæbe’.

George Foreman formåede at holde sin boksekarriere i gang i over tre årtier. Inden han stoppede, blev det til 81 kampe og 349 runder. Derfor ved han mere end de fleste om, hvad det betyder at have en ‘god kæbe’.

‘Big George’ delte ringen med nogle af de største navne i boksehistorien fra 1969 til 1997. Blandt andet havde han kampe mod stjerner som Gerry Cooney, Ken Norton, Joe Frazier og naturligvis Muhammad Ali.

Han blev verdensmester for første gang i de gyldne 1970’ere, som var en helt særlig æra i boksehistorien.

Desuden blev han verdensmester for anden gang, efter at have været ude af ringen i 10 år. Det gjorde han, da han tilbage i 1994 vandt over Michael Moorer, hvilket sikrede ham WBA- og IBF-titlerne.

For nylig blev han af en fan spurgt på Twitter om, hvem af de boksere, han har kæmpet mod, der ‘havde den bedste kæbe’.

“Ali har den bedste kæbe, jeg nogensinde har set. Det er mærkelig for mig,” svarede han på det sociale medie.

Foremans kamp mod Ali, der blev kendt under navnet ‘The Rumble in the Jungle’, er en af de mest berømte kampe i historien.

Den blev afviklet i oktober 1970 på Stade du 20 Mai i Kinshasa i Den Demokratiske Republik Congo. Foreman var klar favorit til kampen, da han var både ubesejret og ubestridt sværvægtsmester forud for kampen.

Ali endte med at vinde kampen, efter at have suget energien ud af Foreman. Dermed kunne han slå ham i gulvet i den ottende runde, hvilket er blevet nærmest ikonisk med tiden.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024