George Russell i tvivl om Mercedes’ chancer for at vinde

Foto: Alex Pantling/Getty Images

George Russell har givet udtryk for, at han tvivler på Mercedes’ chancer for at vinde et Formel 1-løb i år.

Mercedes-kører George Russell mener tilsyneladende ikke, at der er de store chancer for, at Mercedes kan vinde noget i år. I samme ombæring udtalte han, at kampen om tredjepladsen ‘kan blive mere spændende’.

Både Mercedes og Ferrari har haft svært ved at præstere i denne sæson. Det har betydet, at Aston Martin har indhentet dem, og at Red Bull er stukket af.

I denne sæson har Red Bull indtil videre vundet i alle fem løb. I fire af løbene sikrede holdet sig endda både 1. og 2. pladsen.

Mercedes har flere store opgraderinger med til denne weekends Emilia Romagna Grand Prix i Imola. Derfor håber de på, at det kan være starten på jagten efter Red Bull.

Russell har indrømmet, at han syntes, at det er ‘ærgerligt’ at se så stor en dominans fra et af holdene i feltet.

“Jeg er overbevist om, at vi vil gøre fremskridt, men selvfølgelig vil der være konkurrence,” sagde han ifølge RacingNews365, da han blev spurgt, om Mercedes kunne vinde et løb i 2023.

“Vi har stor konkurrence fra Aston Martin og Ferrari i øjeblikket. Ved hvert løb er det virkeligt tæt mellem os i kvalifikationen.”

“Farten er også meget tæt i løbet. Havde det været kampen om sejren, ville det være en af de mest spændende sæsoner, vi har set i lang tid.”

“Det er selvfølgelig ærgerligt, at der er to biler, der ligger i front. Så glem alt om de to, og hold fokus på kampen om 3. pladsen. Det vil måske være mere spændende. Men ja, det er udfordrende.”

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024