George Russell kræver Daniel Ricciardo efterforsket for hemmelig dobbeltrolle

Foto: Dan Mullan/Getty Images

George Russell mener, at Daniel Ricciardo skal efterforskes, efter en interaktion under en træning i Canadas Grand Prix.

Daniel Ricciardo har ikke længere en fast plads i feltet i Formel 1. Alligevel er han til stede på Circuit Gilles Villeneuve, da han har fået en rolle som reservekører for Red Bull.

Under anden træning blev det røde flag vist, efter problemer med Esteban Ocons Alpine-bil samt Nico Hülkenbergs Haas-bil. Det var åbenbart under disse stop, at Russell fik øje på Ricciardo.

“Der var en australsk fan i pitlane. Jeg ved ikke, hvad det var for noget,” sagde Russell for sjov ifølge RacingNews365.

“Han viste mig endda også fingeren, da jeg ventede på at køre ud. Det var omkring Red Bull-området. Jeg er nødt til at tjekke videoen og finde ud af, om det skal efterforskes nærmere.”

Russell sluttede dagen som næsthurtigst efter holdkammeraten Lewis Hamilton, efter den første træning blev stoppet på grund af problemer med CCTV-netværket.

Det medførte, at den anden træning blev forlænget med 30 minutter. Formålet med dette var, at kørerne skulle kunne indhente den tabte tid. Dette medførte, at der blev lavet om på flere af holdenes planer.

Blandt andet medførte dette, at Mercedes kørte efter hurtigste omgangstid omtrent en halv time senere end Red Bull og Ferrari.

“Det var en mærkelig dag med det, der skete i første træning, og med forlængelsen af anden træning,” sagde Russell.

“Det var en rimelig produktiv session. Vi kan ikke læse for meget ud fra tiderne. Vi lavede vores kvalifikationsforberedelse med lavt brændstof i slutningen af sessionen, hvor banen var hurtigere.”

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024