George Russell langer ud efter Max Verstappen: Han vil have flere penge

Foto: Bryn Lennon - Formula 1/Formula 1 via Getty Images

George Russell har sendt en stikpille i retning af Max Verstappen, der på det seneste har truet med at trække sig fra Formel 1.

Den dobbelte verdensmester Max Verstappen siges at være den bedst betalte kører i hele feltet. Det kommer han sandsynligvis til at være i et par år endnu, da hans kontrakt med Red Bull løber frem til udgangen af 2023.

På trods af at være den bedst betalte kører i hele feltet, har den hollandske stjerne flere gange forklaret, at han overvejer at indstille sin karriere.

Dette har blandt andet være forårsaget af det faktum, at han er frustreret over det stigende antal Sprint-løb. Han er dog også utilfreds med, at der bliver tilføjet flere løb til kalenderen.

Af denne grund har han sagt, at han gør sig tanker om at trække sig tilbage, når hans kontrakt udløber. Russell giver dog ikke specielt meget for dette, da han tror, at det blot er et forsøg på at tjene flere penge.

“Jeg tror, han piver, fordi han vil have flere penge,” lød det med et grin, da Crash.net spurgte ham om Verstappens trusler.

“Han er den bedst betalte kører i feltet – og med rette for, hvad han opnår. Men alligevel tror jeg, at det hele truslen om at trække sig, er en stor taktik.”

“Jeg håber, at han ikke gør det. Jeg håber, han bliver, så længe jeg bliver, for jeg vil kæmpe mod de bedste kørere i verden.”

“Jeg kører lige op med Lewis i øjeblikket, og jeg vil gerne kunne gøre det med Max, Charles (Leclerc, red.) osv. Jeg synes, vi er et rigtig godt sted som sport for tiden.”

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024