Første møde med Brad Pitt: George Russell lod som om han snakkede i telefon

Foto: Alex Pantling/Getty Images

Da han mødte Brad Pitt for første gang, valgte George Russell at tackle det på en lettere bizar måde.

På det seneste har Brad Pitt udviklet et tæt forhold til Lewis Hamilton, men hans nylige optræden i holdets garage, fik hans holdkammerat George Russell til at føle sig en anelse ‘starstruck’.

Pitt blev bl.a. spottet sammen med Mercedes-holdet ved løbet i Austin, Texas sidste år. Det var første gang, at Russell mødte ham, og han har for nylig afsløret noget om netop dette møde.

Ifølge Formual1news.co.uk har han nemlig afsløret, at han blev ‘starstruck’, da han mødte ham for første gang, og derfor lod som om, at han talte i telefon.

“At sige, at jeg var ‘starstruck’, er måske at presse den lidt,” sagde Russell.

“Men første gang, jeg mødte Brad Pitt, ville jeg gerne opføre mig roligt, så jeg tog ikke et billede sammen med ham, som alle andre gjorde.”

“Jeg lod som om, at jeg talte i telefon, og tog på en måde billedet på siden af min telefon.”

“Jeg har det stadig på min telefon, og jeg ville gerne vise ham Austin, da vi havde en snak, men jeg glemte det – så måske næste gang.”

Pitt arbejder i øjeblikket på en ny film, der handler om Formel 1. Derfor har han været i dialog med Hamilton, der har hjulpet ham. Det lyder, at de første scener, hvor Pitt kører i en racer, skal optages til sommer.

Det eneste, der vides om den nye film er, at den vil følge Pitt, der er en pensioneret racerkører, som skal hjælpe en yngre kører med at få succes.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024