George Russell overrasket over ‘voldelig reaktion’ efter ulykke

Foto: Michael Potts/BSR Agency/Getty Images

George Russell har indrømmet, at det var en ‘svær pille at sluge’, da han måtte trække sig fra Canadas Grand Prix.

Den britiske racerkører var en tur i barrieren på 13. omgang, hvor han kom for bredt ind i sving 9. Inden da havde han været oppe over en kerb, hvorfor han mistede vejgreb.

Hans bil fik store skader på højre side – både på fronten og bagenden. Han formåede dog at køre sin bil retur til pitlane, hvor den blev repareret. Derfor blev han også sendt retur på banen igen.

“Jeg kom lidt for bredt ind i sving 8. Jeg vidste, at jeg ville ramme kerben, men jeg forventede ikke så voldsom en reaktion. Og det næste er, at jeg er i luften og mister bagenden ved landingen, hvorefter jeg kører ind i barrieren,” sagde han ifølge RacingNews365.

“Det hele skete egentlig ret hurtigt. Jeg beklager overfor holdet. Der var sikkert til P3 og P4 i bilen, men det er positivt at tage med, at bilen var rimelig konkurrencedygtig.”

Han blev også spurgt om, hvorvidt han havde forventet, at han kunne fortsætte. Her slog han fast, at han ikke regnet med, at det ville være muligt på grund af skaderne.

“Jeg var overrasket, for at være ærlig. Jeg var overrasket over, at jeg kunne fortsætte. Jeg var meget tæt på at trække, men jeg lærte af min erfaring på Silverstone, at man ikke skal stoppe for tidligt,” sagde han.

“Det er helt sikkert en svær pille at sluge, men sådan er sport. Når man begår en fejl, så bliver man straffet for det.”

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024