George Russell sender arrige spørgsmål til Mercedes efter ydmygelse

Foto: Eva Marie Uzcategul T/Anadolu Agency via Getty Images

George Russell gjorde det klart, at hans bil ikke præsterede tilfredsstillende i kvalifikationen under Miamis Grand Prix.

Mercedes-stjernen George Russell har krævet svar fra sit team, da Mercedes-bilen ikke har leveret op til forventningerne i denne sæson.

I kvalifikationen nåede han med i Q3, hvor han sikrede sig en 6. plads. Potentielt kunne det dog have stået værre til, hvis ikke et uheld fra Charles Leclerc havde medførte et rødt flag og Q3 stoppede før tid.

Han måtte dog starte bag Alpines Pierre Gasly og Haas’ Kevin Magnussen, mens det var endnu værre for hans holdkammerat, Lewis Hamilton, der ikke engang fik en plads i Q3. Han startede som nr. 13 søndag.

Efter kvalifikationen indrømmede Russell, at hans sjetteplads var hjulpet godt på vej af, at Q3 blev afsluttet tidligere.

“Jeg ville ikke ligefrem sige, at jeg er tilfreds. Jeg tager naturligvis gerne placeringen. Det er et godt resultat med den performance, vi har vist,” sagde han til Sky Sports.

“Jeg kørte en fornuftig omgang i Q2, så jeg kunne kravle videre til Q3, og det er ikke, hvor vi burde være.”

“Alle arbejder så hårdt for at presse mere ud af bilen. Det er bestemt ikke på grund af manglende indsats. Det fungerer bare ikke for os for tiden. Så der er meget at tænke på. Et par spørgsmål, der skal besvares.”

“Det er et tema for os, at vi generelt har en bedre søndag end lørdag. Naturligvis har vi Alpine og Haas omkring os, og forhåbentlig kan vi komme forbi dem. Og Ferrari plejer at kæmpe lidt om søndagen.”

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024