George Russell sender Mercedes-advarsel til Red Bull

Foto: Eric Alonso/Getty Images

George Russell har sendt en advarsel i retning af Red Bull, og har understreget, at Mercedes ikke er ude af kampen.

George Russell har gjort det klart for Red Bull, at Mercedes har evnerne til at ‘udvikle’ deres Formel 1-bil hurtigere, end noget andet hold.

Forud for løbet i Monaco havde Mercedes besluttet at droppe deres kontroversielle design uden sidepods. I stedet havde de udviklet en ny bil, der så mere konventionel ud.

Denne bil fik sin debut i Monaco, men det var først i Barcelona, at den viste sin sande styrke. Han hjalp den Lewis Hamilton og Russell med at vinde en anden- og tredjeplads bag Max Verstappen.

Mercedes har fortsat en relativt begrænset forståelse af det nye koncept, da de først lige har introduceret det.

Anderledes forholder det sig for Red Bull, der har baseret deres bil på dette koncept i de seneste 18 måneder. Derfor har Christian Horner og co. noget af et forspring på dette punkt.

Ikke desto mindre tyder det på, at Mercedes er begyndt at bevæge sig i den rigtige retning. Dette har fået Russell til at sende en advarsel til Red Bull.

“Ja, det tror jeg, men vi kører på så mange forskellige baner,” sagde Russell ifølge RacingNews365, da han blev spurgt om bilen var den bedste, han havde oplevet hos Mercedes.

“Bilen føles naturligvis rigtig, rigtig stærk. Den føltes nok det bedste, den nogensinde har gjort i Barcelona på grund af de køligere forhold. Men i denne sæson er det helt klart det bedste, den har føltes som. Den føltes mere samlet.”

“Så vi tager skridt i den rigtige retning. Vi skal bare sikre os, især forud for næste år, at vi rammer plet. Jeg tror dog, at vi som et hold sandsynligvis udvikler os hurtigere end nogen andre.”

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024