Gerard Piques mor taler ud efter affære-rygter

Foto: Quality Sport Images/Getty Images

Gerard Piqués mor har for første gang udtalt sig, efter den spanske fodboldlegende gik fra Shakira, og efter påstand om, at hun hjalp ham med at skjule hans ‘affære’.

Montserrat Bernabéu har nu valgt at slutte sig til den tidligere Barcelona-spiller i den kontroversielle situation, der har varet ved, siden han besluttede sig for at gå fra colombianske Shakira.

Hans mor har nemlig udtalt sig for første gang, siden hendes søn blev skilt i september 2022. Det sker i et tv-program.

Den 60-årige kvinde deltog i tv-programmet ‘Collapse’, hvor hun udtalte sig om sit job, men ikke viste den store interesse i at tale om familie.

“Som alle andre, har jeg et personligt liv og et professionelt liv,” sagde hun ifølge The Sun.

“Men mit personlige liv bliver kun diskuteret med mine nærmeste venner og familie. Når jeg er på arbejde, er jeg fokuseret på, hvad jeg skal lave, og jeg er læge Bernabéu.”

Ifølge GeoNews har hun dog også udtalt sig en smule om Shakira, da hun angiveligt har betragtet den kendte sangerinde som en ‘ubuden gæst’.

De hævdede endvidere, at Bernabéu var ‘generet’ af den store aldersforskel mellem det tidligere par.

Påstandene kommer fra en kilde tæt på Piqués mor, der angiveligt har fortalt Geo News: “Vi taler om meget lukkede miljøer.”

“For mange familier i byen, er du allerede en ubuden gæst, hvis du er fra Madrid. Forestil dig, hvis du er fra Colombia.”

“For Montse var det et chok. Hun så hende fra starten som en ubuden gæst.”

“Hun var generet af alt ved hende: At hun var ti år ældre end sin søn, at hun var sangerinde, uanset hvor succesfuld hun var, at hun ikke var catalansk, eller i det mindste fra en kendt familie.”

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024