‘Gigantisk’ kineser chokerer bokseverdenen med sejr

Foto: James Chance/Getty Images

En kinesisk bokser, der er kendt under navnet ‘Big Bang’, har chokeret verden med en sejr over Joe Joyce.

Det var ikke forventet, at britiske Joe Joyce ville ende med at tabt til kinesiske Zhilei Zhang, men sådan gik det.

Joyce led nemlig et nederlag til Zhang i en kamp i Copper Box Arena i London, hvor den ledige midlertidige WBO-sværvægtstitel var på højkant.

Dommer Howard Foster valgte at sætte en stopper for kampen, da Joyce fik sig et blåt øje, der var så hævet, at det til sidst var blevet helt lukket.

De fleste havde regnet med, at det ikke ville blive et problem for Joyce at forsvare sin midlertidige titel og besejre Zhang, hvilket ville have givet ham en kamp mod Dillian Whyte.

Sådan skulle det dog ikke gå, for den 37-årige brite tabte nemlig kampen i 6. runde. Efter kampen lagde han ikke skjul på, at han ikke var helt tilfreds med sin egen indsats i ringen.

“Det var en god kamp, men jeg kunne have gjort det bedre. Jeg har ikke kæmpet mod en southpaw så længe. Kredit til ham,” sagde han ifølge News.com.au efter kampen.

“Han er en god bokser, og jeg gav alt. Men jeg forventede at vinde.”

“Jeg vil gerne undskylde over for alle mine fans og mine tilhængere. Jeg kommer tilbage, og min rejse er ikke slut.”

Zhang udtalte sig også kort tid efter den store kamp, hvor han lagde vægt på, at dagen var hans, og at han træner meget hårdt.

“I dag tilhører mig. Den tilhører alle, der dukkede op. Den tilhører alle kinesere, der dukkede op,” sagde han efter kampen.

“Jeg er 39 år gammel, men jeg er disciplineret, jeg træner hårdt, og næste skridt er, at jeg går efter titlen.”

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024