God handel: Superliga-spiller købt og solgt videre på under 24 timer

Foto: Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images

Det sker sommetider, at spillere bliver købt og solgt indenfor kort tid. Det er dog sjældent, at det sker indenfor 24 timer.

På lidt over 24 timer kunne Stabæk tjene penge på en spiller, der netop var blevet købt fri af AaB. De betalte et sted mellem 1,9 og 2,5 millioner kroner for dette.

Den spiller, der er tale om, er den 22-årige Kasper Høgh. Han har derfor været hovedperson i et lettere bizart transferforløb.

Ifølge Ekstra Bladet er den unge angriber på vej til Bodø/Glimt, hvilket sker et enkelt døgn efter, at han indgik en permanent aftale med Stabæk.

Det norske medie Nettavisen skriver, at der har været forhandlinger mellem Stabæk og Bodø/Glimt på det seneste. Her skulle der have været talt om en pris på 5,5 millioner kroner.

Formår de at få en aftale i stand, står den norske klub til at tjene gode penge på Høgh. Konkret vil der være tale om en fortjeneste på omtrent tre millioner kroner.

Nettavisen har forsøgt at få en kommentar fra Torgeir Bjramann, der er sportsdirektør i Stabæk. Det har dog ikke været muligt. Ligeledes har Høghs agent, Simon Friis, heller ikke ønsket at udtale sig om det.

I sidste uge udtalte hovedpersonen sig selv, men det var ganske kort. Han lagde dog ikke skjul på, at han sætter stor pris på interessen fra Bodø/Glimt.

“Det lyder interessant, men jeg er Stabæk-spiller lige nu. Så må vi se, hvor det bærer hen,” sagde han ifølge Ekstra Bladet.

De to klubber skulle være i færd med at finde ud af, om et skifte skal gennemføres denne sommer. Det er også på tale, at han bliver i Stabæk på en lejeaftale. Det kan også blive en aftale, hvor hans skifte først udskydes til næste måned.

Indtil videre har Høgh bidraget med fem mål og et enkelt oplæg for Stabæk.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024