Gode og dårlige nyheder for Lewis Hamilton

Foto: Dan Istitene - Formula 1/Formula 1 via Getty Images

Toto Wolff har forklaret, at Mercedes har lyttet til Lewis Hamilton i forhold til en af de ting, han gerne vil have ændret.

I starten af sæsonen beklagede Lewis Hamilton sig over, at han ikke følte sig ‘forbundet’ med sin bil. Den syvdobbelte verdensmester havde en dårlig kvalifikation i Saudi-Arabien, hvorefter han forklarede, at han havde en ‘elendig’ følelse, når han kørte bilen.

Efterfølgende har han forklaret, at det er hans sædeposition, der er en stor del af årsagen til, at han ikke får den følelse, han gerne vil have, når han kører i sin Formel 1-bil.

Den gode nyhed er dog, at Mercedes har planer om at lytte til ham, hvilket de ikke gjorde, da de udviklede W14-raceren, som han sidder bag rattet i.

“Vi arbejder med konceptet af førerposition. Det er klart en af de vigtigste ting.,” sagde Mercedes-boss Toto Wolff til Motorsport-Total.com.

Han forklarede også, at det handler om at finde ud af, ‘hvor køreren har den bedste følelse i bilen’. Desuden udtalte han, at Lewis har været meget klar i mælet omkring dette.

“Det er noget, som Lewis udtrykker meget klart. Og når en syvdobbelt verdensmester har en mening, er det vigtigt at lytte til den,” sagde han.

Problemet er dog, at det ikke er en løsning, der er hverken hurtig eller nem at finde, da sædets placering er en del af bilens grundlæggende design.

På trods af, Hamilton og co. ikke har fået den start på sæsonen, de havde håbet på, er det dog ikke helt skidt for teamet.

Efter en placering på podiet ved det australske grandprix, har Hamilton sikret sig en 4. plads i det samlede klassement med i alt 38 point. Det betyder, at han er 31 point efter Max Verstappen i front.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024