Godt nyt for Erling Haaland

Foto: Craig Mercer/MB Media/Getty Images

Erling Haaland har været ude med en skade på det seneste, men nu er der godt nyt fra den norske stjerne.

Norske Erling Haaland var ikke en del af truppen for Manchester City, da de spillede semifinale mod Urawa Red Diamonds i VM for klubhold. Denne kamp blev spillet tirsdag i denne uge.

Inden da var han også nødt til at sidde ude i kampene mod Luton (Premier League), Røde Stjerne (Champions League) og Crystal Palace (Premier League).

Derfor har Pep Guardiola været nødt til at klare sig uden den 23-årige stjerne på det seneste. Af denne grund har andre spillere været nødt til at levere de mål, som Haaland normalt stod for.

Fredag delte Haaland et opslag på de sociale medier, hvor han antydede, at han snart vender tilbage.

Det skabte naturligvis tvivl om, hvorvidt han ville være klar til at spille finale i VM for klubhold. Denne kamp blev spillet fredag aften, hvor City tørnede sammen med Fluminense.

Selvom Haaland forud for kampen havde antydet, at han snart ville vende retur, var han ikke en del af truppen. Det kan derfor indikere, at han endnu ikke er kommet sig helt over sin skade endnu.

Ydermere er det også meget sandsynligt, at City ikke har lyst til at løbe en risiko. Hvis de sender ham retur til truppen for tidligt, kan han ende med et tilbageslag. Hvis det sker, så kan de risikere, at han skal sidde ude i endnu længere tid.

Der er fortsat ikke blevet meldt noget ud om, hvornår han ventes at være retur. Hverken han selv eller City har afsløret noget. Der er dog en klar forventning om, at den unge nordmand vil være klar til at gøre comeback inden længe.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024