Godt nyt for Jonas Vingegaard: Vender snart tilbage

Foto: Tim de Waele/Getty Images

Nu er der godt nyt til danske Jonas Vingegaard, fra hans hjælperytter Dylan Van Baarle.

Dylan Van Baarle fik en rigtig godt start på sin sæson inden det gik grueligt galt og han måtte udgå med voldsomme skader.

I sin debut for Jumbo-Visma sikrede han sig en sejr i Omloop Het Nieuwsblad, men et styrt kostede ham efterfølgende deltagelsen i E3 Saxo Classic og Paris-Roubaix.

Den 30-årige rytter havde et voldsomt styrt i Arenberg-skoven, hvilket endte med at koste ham et brud på hånd og skulder.

Nu er der heldigvis godt nyt fra sidste år Roubaix-vinder. I anden halvdel af april har han kunnet genoptage sin træning indendørs, og nu deltager han i højdetræningslejr med Jumbo-Visma. Det er en træningslejr, der indgår i forberedelserne til Tour de France.

“Jeg har været i stand til at træne nogle gode timer på landevejen. Mine skader påvirker mig knap nok mere, så det er faktisk gået super hurtigt,” siger Van Baarle i podcasten ‘Podcast In Koers’ ifølge Wielerflits.

“Fra det øjeblik, jeg fik lov at cykle igen, gik det super godt. Jeg er stadig lidt sort og blå på min arm, men forhåbentlig går det væk.”

Den nuværende træningslejr med Jumbo-Visma foregår i Sierra Nevada. Her deltager Van Baarle med flere andre stjerner, der alle forbereder sig til sommerens Tour de France.

Blandt andet har han fået selskab af danske Jonas Vingegaard, men også Wout Van Aaert, Tiesj Benoot, Nathan Van Hooydonck, Steven Kruijswijk, Christophe Laporte og Wilco Kelderman.

I december sidste år offentliggjorde Jumbo-Visma, at Van Baarle ville være blandt hjælperytterne til dette års Tour de France. Han er blevet udvalgt til truppen sammen med Vingegaard, Van Aert og Benoot.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024