Golfspiller ledte efter sin bold: Fandt noget chokerende i stedet

Foto: Andrew Redington/Getty Images

Rickie Fowler gik på jagt efter sin bold i et vandhul, med det var noget helt andet – og mere skræmmende – han endte med at finde.

Lørdag spillede amerikanske Rickie Fowler med i golfturneringen Wells Fargo Championship, hvor han gjorde et chokerende fund på golfbanen.

Efter at have slået sin bold ned i kanten af et vandhul, måtte han på jagt efter den. I stedet for at finde sin bold, blev han på syvende hul mødt af et noget andet syn.

Ifølge CNN blev den amerikanske golfspiller nemlig mødt af synet af en slange, der havde valgt at placere sig mellem nogle sten i kanten af vandhullet.

Tilsyneladende var det dog ikke noget, der skulle stoppe Rickie Fowler i at finde sin bold.

Derfor valgte han en lidt anden løsning på problemet, end mange andre. De fleste havde måske bedt om hjælp eller blot droppet at finde sin bold, så de kunne lade slangen være i fred.

I en video, der er gået viralt på Twitter, ser man, at Rickie Fowler i stedet tager sin kølle og løfter den ubudne gæst op.

Det er ikke en succes i første forsøg, men da han forsøger anden gang, får han den lokket ned mod vandet, så han kunne fortsætte med at lede efter sin bold i vred.

Wells Fargo Championship blev spillet i Quail Hollow i delstaten North Carolina, hvor det ikke er ualmindeligt at støde på slanger, der gemmer sig nær vandet.

For Rickie Fowler endte det dog med, at hans møde med slangen fik mere opmærksomhed, end hans resultater.

Det gik nemlig ikke, som den amerikanske stjerne havde håbet på, og han måtte derfor acceptere at slutte turneringen på en delt 14. plads.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024