Golfspiller tacklet af sikkerhedsvagt: Ville fejre landsmands mirakelputt

Foto: Jason Allen/ISI Photos/Getty Images

En golfspiller ønskede blot at fejre sin landsmands flotte bedrift, men det endte ikke helt som forventet.

Da golfspiller Adam Hadwin løb ind på banen, for at fejre sin landsmand, endte det ikke som forventet. Derimod blev han tacklet af en sikkerhedsvagt.

Nick Taylor havde netop haft succes med et imponerende putt. Dette gjorde, at han blev den første canadier til at vinde RBC Canadian Open i 69 år.

Det ville Hadwin gerne være med til at fejre, hvorfor han løb ind på greenen.

Da han løb ind på greenen, havde han en flaske champagne med sig, som han sprøjtede med. Det nåede han dog ikke at gøre længe, inden han blev tacklet og sendt i jorden af en sikkerhedsvagt.

De tilstedeværende tilskuere var naturligvis chokerede over at se Hadwin blive tacklet på denne måde. En mindre gruppe forsøgte at informere sikkerhedsvagten om, hvem han netop havde sendt i græsset.

I en video af episoden, ser man også, at Taylors caddy forsøgte at blande sig. Han ønskede nemlig også at informere sikkerhedsvagten om, hvem Hadwin var.

Kommentator Jim Nantz lagde også mærke til den bizarre episode, hvilket han omtalte på live tv.

“De stormer ind på greenen nu. De har lige tacklet Adam Hadwin, som forsøgte at komme hen til sin ven. Sikkerhedsvagten gjorde det. Han vidste ikke, hvem han var,” sagde han.

Selvom det var svært, forsøgte Nantz derefter at rette fokus mod fejringen af det historiske øjeblik.

Tacklingen endte blot med at tilføje endnu et element til fejringen på Oakdale Golf & Country Club i Toronto. Taylor lavede det flotte putt på fjerde hul i slutspillet, hvilket gav ham sejren over Tommy Fleetwood.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024