Golfstjerne nedslået efter han mister 13 millioner af sine præmiepenge

Foto: Asanka Ratnayake/Getty Images

Det er ikke småpenge, som Talor Gooch har mistet, efter han vandt førstepræmien ved LIV Adelaide i sidste uge.

LIV Golf-stjernen Talor Gooch har afsløret, at han har mistet næsten 1,6 millioner pund af sine 3,2 millioner pund, efter at have vundet LIV Adelaide i sidste uge.

Her vandt han sin første turnering i LIV Golf-regi, da han gik 20 under par på tværs af tre runder. Det var nok til at sikre ham sejren med tre slag ned til andenpladsen.

Med til sejren hørte der også en stor pengepræmie på hele 3,2 millioner pund, men det er bestemt ikke dem alle, han har fået udbetalt.

Da den australske stjerne også skal betale skat af sin præmie, er det kun omkring halvdelen af beløbet, der faktisk er endt på hans konto. I alt har han betalt 47,5 procent af beløbet i skat.

I denne forbindelse har han ikke lagt skjul på, at det ikke var synderligt fedt, at han gik glip af så stor en sum penge.

“Det var en smule nedslående, at 47,5 procent af beløbet ikke landede på min konto på grund af australsk skat,” sagde han i podcasten ‘Fore the People’.

“Pengerpræmien bliver typisk indbetalt efter 24-48 timer. Det var en stor indbetaling i sidste uge, men ja, det var ikke fedt, at 47,5 procent blev trukket i skat.”

“Jeg klager slet ikke, men fire millioner dollars (australske dollars, red.) er mange penge.”

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024