Golfverdenen reagerer på chokerende nyhed om Phil Mickelson

Foto: Suhaimi Abdullah/Getty Images

Phil Mickelson har altid været god til at trække overskrifter, og netop dette har den amerikanske golfstjerne formået at gøre igen.

LIV-spillerne Phil Mickelson og Pat Perez har i lang tid haft et meget anstrengt forhold til hinanden. Ifølge sidstnævnte skyldes det noget ‘utilgiveligt’, som Mickeslon har gjort.

Og takket være Mickelsons nye biografi ‘Lefty’, har offentligheden nu fået en god idé om, hvad det kan være.

Ifølge forfatter Alan Shipnuck, der har skrevet den nye bog, har Mickelson engang vist et ‘stødende’ billede til Perez’ kone.

“Historien går på, at Pat undskyldte sig for at gå på toilettet under middagen. Derefter tog Mickelson sin telefon frem for angiveligt at vise hende et billede af sig selv, som hun fandt stødende,” skrev Shipnuck i bogen ifølge New York Post.

Tilbage i november sidste år udtalte Perez sig om fejden mellem dem. Han kaldte handlingen for ‘utilgivelig’, men gik ikke i detalje med, hvad Mickelson havde gjort.

“Når det kommer til Phil… Jeg har et andet had til Phil end de fleste mennesker,” sagde han.

“Folk kender ikke historien. Jeg vil ikke gå ind i det. Men Phil krydsede en grænse hos mig, som er uoverskridelig og utilgivelig.”

Han udtalte også, at Mickelson godt er klar over, at han har dummet sig. Alligevel kan han ikke få sig stil at tilgive ham for det, han har gjort.

Men nu er det kommet frem, hvad det er for en handling, som Perez har talt om. Og det har medført, at folk er begyndt at tale om det på de sociale medier.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024