Graham Potter taler ud: Det har været hårdt mentalt og for familien

Foto: Shutterstock

Graham Potter har åbnet om sin situation i Chelsea, og han lægger ikke skjul på, at det har været hårdt.

Chelsea hentede Graham Potter som afløser for Thomas Tuchel i september. Siden da har han kæmpet for at få London-klubben tilbage på rette spor.

I sidste weekend tabte Chelsea til Southampton, hvilket medførte massiv kritik af Potter – og det kan potentielt blive værre, hvis de taber til Tottenham søndag.

“Jeg har siddet her i fire måneder og besvaret spørgsmål om pres. Når resultaterne er, som de er, må man acceptere kritik. Men dermed ikke sagt, at det overhovedet er nemt. Dit familieliv lider, dit mentale liv lider, din personlighed. Det er svært,” siger han ifølge The Guardian.

“Hvis du går på arbejde, og nogen bander af dig, er det ikke rart. Hvis du bliver omtalt som den værste person i klubbens historie. Alle er ligeglade med, hvad folk tænker. Vi er programmeret til at være socialt forbundet. Jeg vil gerne have succes her. Der er det her nonsens, jeg er ligeglad med. Mit svar ville være ‘Hvor er dine beviser på det?’.”

“Ikke at jeg ville lade dig gøre det, men du kan spørge min familie om, hvordan mit liv har været for mig og for dem. Det har slet ikke været rart. Jeg forstår. Fans går hjem, og de er virkelig irriterede, fordi holdet ikke vinder, men jeg kan forsikre jer om, at mit liv i de sidste tre eller fire måneder har været ret gennemsnitligt, bortset fra det faktum, at jeg er virkelig taknemmelig for denne oplevelse.”

Han fortæller også, at han har modtaget en række e-mails, der har indeholdt ønsker om, at både han og hans børn dør.

“Hvis du spørger mig: ‘Er det svært? Er det hårdt? Er det rart at høre?’. Lige så meget som jeg har fået støtte, har jeg fået nogle ikke særlig søde e-mails, der vil have mig til at dø og ønsker, at mine børn skal dø. Det er naturligvis ikke rart,” fortæller han.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024