Graham Potter topkandidat til ledig trænerpost i Premier League-klub

Foto: Bryn Lennon/Getty Images

Højst overraskende er Graham Potter nu topkandidat til ledig trænerpost i Premier League-klub.

Leicester City forbereder sig på at henvende sig til Graham Potter efter en bemærkelsesværdig weekend med fyringer i Premier League, ifølge Football Insider.

Den 47-årige Potter blev fyret fra sin stilling hos Chelsea blot få timer efter, at Brendan Rodgers fik sparket hos Leicester.

Potter er allerede en af de førende kandidater til trænerposten i Leicester og forventes at blive kontaktet af klubben for at undersøge om han er interesseret i at overtage jobbet.

Leicester er på jagt efter en afløser for Rodgers, der blev afskediget efter lørdagens seneste nederlag til Crystal Palace.

Dette nederlag forlængede klubbens sejrsløse stime til syv kampe, hvilket førte til krisemøder og afslutningen på Rodgers’ fire år i klubben.

Efter nederlaget lørdag rykkede Leicester ned i nedrykningszonen og ligger nu næstsidst med kun 25 point fra 28 kampe.

Den næste træner skal kæmpe for at holde Leicester i den bedste engelske liga.

Chelsea har haft problemer under deres nye træner siden hans ankomst i september efter Thomas Tuchels afskedigelse.

Tuchel, der vandt Champions League med Chelsea, blev erstattet af den tidligere Brighton-boss, der indgik en femårig aftale med London-klubben.

Men en stribe dårlige resultater i Premier League har ført til, at de befinder sig på en 11. plads i tabellen og uden for de europæiske pladser med mindre end ti kampe tilbage af sæsonen.

Selvom Potter har ført Chelsea til Champions League-kvartfinalen, hvor de møder regerende mestre Real Madrid næste uge, har fansene været skuffede over holdets svage præstationer i ligaen, der kulminerede i et 2-0 nederlag til Aston Villa.

Begge klubber er i gang med at søge efter en ny træner, men står over for en tidsmæssig udfordring for at ansætte en manager inden sæsonens afslutning.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024