Günter Steiner bekræfter dialog med Alfa Romeo

Foto: Dan Istitene/Getty Images

Haas-boss Günther Steiner bekræfter, at han er i dialog med Alfa Romeo, hvis samarbejde med Sauber snart ophører.

Forud for Monacos Grand Prix har der været spekuleret i Alfa Romeos fremtid i Formel 1. Der har været forlydender om, at bilproducenten kan ende med at indgå i et samarbejde med Haas.

Det italienske mærkes samarbejde med Sauber-teamet kommer til at ophøre i slutningen af 2023. Sauber har nemlig indgået et nyt samarbejde med Audi, der træder ind i Formel 1 fra 2026.

Haas, der i øjeblikket har et tæt samarbejde med MoneyGram, skulle have holdt et møde med Alfa Romeo i forbindelse med Italiens Grand Prix. På grund af oversvømmelserne, var de nødt til at udskyde disse forhandlinger til Monaco.

Og nu har Günther Steiner bekræftet, at de er i dialog med Alfa Romeo. I samme ombæring har han understreget, at samtalerne med Alfa Romeo-direktør Jean-Philippe Imparato kun er indledende.

Ligeledes forklarede han, at han ikke ved, hvad Alfa Romeos planer er for næste sæson. Et samarbejde mellem de to er derfor endnu ikke en garanti.

“De undersøger, hvad de skal gøre i fremtiden. De kom forbi, for at se på os, og hvordan vi klarer det. Det var en introduktion. Intet andet,” sagde Steiner ifølge RacingNews365.com.

“Jeg havde aldrig mødt den administrerende direktør før, og vi er lige blevet præsenteret.”

“Der var selvfølgelig ikke noget at skjule. Vi hilste bare, og det var det. Jeg ved ikke, hvad de skal i fremtiden.”

“Jeg tror, de ser nærmere på, hvad de vil gøre (efter deres Sauber-sponsorat, red.). Det er min fornemmelse, men de fortalte mig ikke noget, og jeg aldrig ville spørge dem.”

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024