Günter Steiner tilfreds med Hülkenbergs indflydelse på Magnussen

Foto: Dan Mullan/Getty Images

Günther Steiner har slået fast, at han er tilfreds med den indflydelse, som Nico Hülkenberg har haft på Kevin Magnussen.

Nico Hülkenberg blev forud for denne sæson hentet til Formel 1-holdet Haas. Ifølge teamchef Günther Steiner har det resulteret i en ‘sund konkurrence’ på holdet, hvilket også kommer Kevin Magnussen til gode.

Efter at have været på sidelinjen i tre år, fik Hülkenberg et tilbud, han ikke kunne sige nej til. I de seneste år har han trådt til for Aston Martin, hvis der har været behov for dette.

Men en mulighed for at få et fast sæde, fik ham til at acceptere et tilbud fra Haas. Her er han blevet hentet ind som afløser for Mick Schumacher, der ikke fik forlænget sin kontrakt.

Teamchef Steiner mener, at det har været positivt for danske Magnussen, at han har fået en erfaren holdkammerat.

“Det er svært at sige,” lød det ifølge RacingNews365 fra Steiner, da han blev spurgt, om danskeren har været nødt til at have sæt niveau på grund af Hülkenberg.

“Det er bedre at stille spørgsmålet til Kevin end til mig. Men jeg tror, at han gør en indsats. Og det er godt for ham at have et pejlemærke. Det er sådan, jeg tænker.”

Derudover har han også forklaret, at han synes, at Hülkenberg gør et godt stykke arbejde. Han slog også fast, at han er blevet overrasket over, hvor hurtigt han har fundet sig til rette.

“Nico gør et godt stykke arbejde,” sagde han.

“Jeg blev ret overrasket over, hvor hurtig han var, da han kom ind. Og med den hastighed, han har i øjeblikket. Mange sagde, at efter tre år på sidelinjen, ville det tage et halvt år at komme ind i rutinen igen.”

“Jeg tror ikke, at det har taget ham et halvt år. Hvis det har, hvad kan vi så forvente i anden halvdel af sæsonen?”

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024