Günther Steiner bryder tavsheden om Daniel Ricciardos afslag

Foto: Dan Istitene/Getty Images

Haas hentede Nico Hülkenberg efter Daniel Ricciardo afviste deres tilbud om at afløse Mick Schumacher.

Tidligere har Haas-teamchef Günther Steiner ikke udtalt sig om det faktum, at Daniel Ricciardo afviste deres tilbud om at afløse Mick Schumacher.

Den australske racerkører blev fyret af McLaren i slutningen af 2023-sæsonen. I samme periode blev det besluttet, at Schumacher ikke skulle fortsætte hos Haas.

Derfor besluttede det amerikanske hold at give et tilbud til Ricciardo, som han dog afviste.

Steiner har nu understreget, at han ikke har problemer med Ricciardo, selvom han afviste deres tilbud. Han har desuden udtalt, at den 34-årige australier er ‘en rigtig god fyr’ med et stort ‘talent’.

“Det er klart, at han havde en plan for, hvad han ville gøre. Og det er nu lykkedes for ham,” sagde Steiner ifølge RacingNews365.

“Jeg synes, at Daniel er en rigtig god fyr. Han har vundet løb, men han havde en hård sæson sidste år. Det var heller ikke en nem sæson året før. Nogle gange er du nødt til at tage et skridt tilbage, for at tage to skridt frem.”

“Alle skal træffe den beslutning, de vil. Vi gjorde det sidste år. Alle har en mening om, hvad vi gjorde, da vi ikke forlængede med en af vores kørere.”

“Hvis et hold beslutter, at det er den bedste måde for dem at komme videre på… Det har jeg ingen mening om. De ved, hvad de gør. Jeg tror, at de er fuldt ud kvalificerede til at gøre det.”

“Det er klart, at det at have Daniel gjorde beslutningen meget nemmere. Han havde det hårdt sidste år. Men de sagde altid, at han har vundet løb, så der må været et talent.”

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024