Günther Steiner hylder Kevin Magnussens holdkammerat

Foto: Beata Zawrzel/NurPhoto via Getty Images

Forud for denne sæson blev Nico Hülkenberg hentet ind som holdkammerat til Kevin Magnussen. Nu roses han af Günther Steiner.

Haas-boss Günther Steiner lægger ikke skjul på, at han er glad for, at holdet har hentet Nico Hülkenberg forud for denne sæson, da han har leveret, hvad de ‘ledte efter’.

“Jeg mener, at han har givet os det, vi ledte efter” sagde han til Autosport.

“Og vi kunne se det med det samme. Kevin kæmpede i kvalifikationen, det gjorde Nico ikke. Men Kevin er ikke sur over det. Faktisk er han ret glad for, at Nico ikke kæmpede, for han ved, at han bare skal nå dertil.”

“Ellers ville det være sådan: ‘Hvad er der galt her?’. At kvalificere sig på en 15. og 18., er det en katastrofe?”

“Men vi var med i Q3 temmelig stærkt (i Bahrain, red.). Så kevin ved, at det kan lade sig gøre. Han skal bare nå dertil.”

Han afslørede også, at det var vigtigt at finde en erfaren kører, der kunne få det meste ud af deres bil med det samme, uden at lave store skader som Schumacher gjorde sidste år, hvilket er årsagen til, at de valgte Hülkenberg.

“Det er derfor, vi valgte ham. Du tror, jeg siger det set i bakspejlet, men vi ved alle, at med denne forordning, er det den retning, alle går,” sagde han.

“Der er 10 gode hold der. Nu arbejder de alle på et meget ens budget, de har alle gode kørere, de er alle solide økonomisk, og de er alle solide teknisk.”

“Så det, der sker, er, at alt bliver tættere. Og en lille – eller rettere stor – ting som en kører, vil gøre en forskel, for at få det bedste ud af det med det samme.”

“Og det var det, vi ønskede: en erfaren chauffør, der kan få os i den retning. Så selvfølgelig er vi ret glade for det, der skete.”

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024