Günther Steiner udpeger Haas’ største svaghed

Foto: Beata Zawrzel/NurPhoto via Getty Images

Günther Steiner er ikke i tvivl om, hvad Haas’ største svaghed er. Derfor arbejder de på at forbedre dette.

Kevin Magnussen har fået en godkendt start på denne sæson i Formel 1. Spørger man hans chef, Günther Steiner, har han dog en stor svaghed i forhold til de øvrige kørere i feltet.

Heldigvis for den 30-årige dansker, er det ikke hans kørsel, der bliver set som problemet.

Derimod mener den østrigske teamchef, at bilens underdel volder store problemer for den danske Formel 1-kører. Derfor er det også planen, at denne skal under lup, så den kan blive forbedret forud for det italienske grandprix.

Årsagen til, at han ønsker at ændre på underdelen er, at den er for ustabil. Som følge af dette, har både Magnussen og holdkammeraten Nico Hülkenberg svært ved at følge med. Det viser sig især, når der er meget trafik.

“Vi skal bare finde ud af, hvad vi skal gøre for at blive mere stabile i trafikken, så vi ikke slider så meget på dækkene,” siger Günter Steiner til Motorsport.com.

“Kørerne siger, at de kan se, at de andre biler ikke kæmper så meget som vores, så gutterne i den aerodynamiske afdeling vil arbejde på det.”

Han afslører også, at der allerede er blevet installeret et nyt understel i bilen. Det skete forud for Miamis grandprix, hvor der var forbedringer at se, lyder det fra teamchefen.

Selvom Magnussen formåede at køre sig til point med de ændringer, der blev udført forud for løbet i Miami, er der stadig plads til forbedringer.

Ifølge Steiner var det fortsat tydeligt at se, at bilen ikke var nær så konkurrencedygtig som mange af de andre biler.

“I starten gik det rigtig godt. Vi dalede en lille smule, da vi kom i trafik, og vores tempo blev en smule langsommere. Vi er nødt til at se nærmere på det,” siger han.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024