Hamilton fejrer kæmpe sejr og genopliver rivaliseringen med Rosberg

Foto: Clive Mason/Getty Images

Lewis Hamilton har igen haft mulighed for at fejre en vigtig sejr, efter hans Extreme E-hold vandt det første af to løb i Skotland.

I Hydro X Prix stod X44-holdet for at snuppe førstepladsen fra Andretti, hvilket man kan takke kørerne Fraser McConnell og Cristina Gutierrez for.

Hamilton var ikke selv til stede i Skotland, men det har ikke afholdt ham fra at lykønske sit hold via Instagram.

Den syvdobbelte verdensmester delte et billede af de to kørere, der fejrede holdet med teksten: ‘Endnu en sejr’.

Der var dog ikke kun et enkelt løb i denne weekend i Extreme X, da Hydro X Prix også kørte søndag den 14. maj.

Her var Hamiltons hold igen med i kampen, men denne gang var der tilføjet en ekstra dimension til den. Holdet var nemlig i kontakt med et navn, der er ganske velkendt for Hamilton.

Nico Rosbergs RXR-hold, der var de første Extreme E-mestre, ramte nemlig X44-bilen i et snævert hjørne og tvang sig forbi.

I sidste ende var det holdet Veloce Racing, der endte med at vinde. McLaren’s Extreme E-hold har klaret sig bedre, end de har i Formel 1. De tog nemlig bilmærkes tredje podie i weekenden.

Inden da havde Pato O’Ward og Alexander Rossi sikrede sig henholdsvis anden- og tredjepladsen i IndyCar-løbet i Indianapolis.

Extreme E er en særlig motorsport indenfor offroad-racing, hvor der bruges elektriske SUV’er til at køre løb. Ofte foregår disse løb i fjerntliggende dele af verden, herunder den saudiarabiske ørken eller Arktis.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024