Hamilton taler ud: ‘Derfor valgte jeg at vise sårbarhed’

Foto: Mark Thompson/Getty Images

Lewis Hamilton har forklaret, hvorfor han følte, det var vigtigt at vise ‘sårbarhed’ overfor sit hold efter deres problemer.

Efter at have vundet otte verdensmesterskab i træk, fik Mercedes slet ikke den 2022-sæson, de havde regnet med, da de løb ind i store problemer med deres W13-bil.

En række af disse problemer har de taget med sig ind i 2023, og Hamilton føler, at det er hans rolle at holde hans kolleger motiverede.

“Jeg tror, at sidste år, efter en svær afslutning på en sæson, følte alle stadig den forrige slutning af året,” sagde Hamilton til Fox Sports.

“At holde alles humør højt handler om, hvordan du møder op. Det er din energi, det er dit humør, når du ankommer, og hvordan du hilser på folk, og hvordan du viser folk som: ‘Okay, han er med os i dag. Han er klar’.”

Hamilton indrømmer dog, at han ikke altid er på sit bedste, hvilket han føler er vigtigt at vise til andre medlemmer af holdet.

“Jeg er ikke perfekt,” sagde den syvdobbelte verdensmester.

“Nogle dage er jeg træt, jeg er tvær, og jeg er ikke helt der, som nogle mennesker er, lige når du møder ind. Og jeg synes også, at det er vigtigt at vise sårbarhed. Især fordi det er en meget mandsdomineret sport, og mange af disse ingeniører ikke viser følelser.”

“Uanset om du er på toppen eller ej, er de rolige, men inderst inde kan de mærke noget, og det viser dem, at det er okay at føle det, og det er okay, hvis du føler dig nede. Del det med os, så når vi dertil.”

“Og bare det at have de samtaler med folk, tror jeg, er noget, som jeg virkelig har lært at sætte pris på, og jeg tror, det har slået igennem hos mange mennesker.”

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024