Hamiltons næste projekt? ‘Jeg er klar til at rejse ud i rummet’

Foto: Dan Istitene - Formula 1/Formula 1 via Getty Images

Lewis Hamilton har afsløret, at han er åben for at tage en tur i rummet, hvis muligheden skulle byde sig.

Det er ikke mange, der kan prale af at have været en tur i rummet. Én af dem, der potentielt kan dette i fremtiden, er Formel 1-stjernen Lewis Hamilton.

Ifølge RacingNews365 har han afsløret, at han har været i løbende dialog med Elon Musk, der står bag SpaceX, da han har et ønske om at besøg rummet én dag.

“Det er ikke det nemmeste at tale med én som han, da hans sind er udvidet. Det er på et andet niveau, så jeg bliver helt nervøs, når jeg taler med ham,” sagde Hamilton om sine samtaler med Musk.

“Selvfølgelig talte jeg med ham om, hvorvidt vi landede på Månen. Og hvor vi skal hen næste gang.”

Hamilton slog også fast, at han er åben for at tage en tur i rummet, men det bliver ikke i den nærmeste fremtid.

Det kan skyldes, at han har overværet en række af de testaffyringer, som SpaceX har haft. I sidste uge forsøgte de at sende deres SpaceX Starship ud i rummet, men få minutter efter affyring, eksploderede raketten.

“Jeg skal afsted på et tidspunkt, ja, men jeg lader andre om at gøre det først, fordi de sprænger i luften på vej,” sagde Hamilton.

“Musk taler om at tage til Mars, men jeg er klar til at tage ud i rummet. Jeg sagde til ham, at jeg ville styre raketten, men jeg tror, at det hele er automatiseret.”

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024