Hamiltons opfordres til at droppe Mercedes – og skifte til dette hold

Foto: Foto: Gongora/NurPhoto via Getty Images

Lewis Hamilton opfordres til at droppe sin forlængelse med Mercedes, for i stedet at skifte til Ferrari.

Eddie Jordan, der stod i spidsen for Formel 1-holdet Jordan fra 1991 til 2005, mener ikke, at Lewis Hamilton skal blive hos Mercedes. I stedet bør han skifte til Ferrari.

38-årige Lewis Hamilton har vundet seks af sine syv verdensmesterskaber i Formel 1 hos Mercedes, som han skrev kontrakt med, da han forlod McLaren i 2012.

Selvom han har haft stor succes hos Mercedes, har holdet haft mange problemer i det seneste halvandet år. Derfor har Hamilton ikke haft mulighed for at konkurrere om verdensmesterskabet.

Hamiltons nuværende aftale med Mercedes udløber efter denne sæson, og Jordan mener, at det er på tide, at han vælger at søge nye græsgange.

Han fortæller, at den britiske racerkører er ved at løbe tør for tid, hvis han skal nå at vinde sit ottende verdensmesterskab, hvorfor han opfordrer ham til et holdskifte.

“Efter min mening er der kun ét sted, han bør skifte til, og det er Ferrari,” lød det fra Jordan til The Express.

“Det vil være som et match lavet i himlen med det talent, som den fyr har.”

“Jeg tror, at Ferrari har brug for at ryste posen, og jeg tror, at Lewis Hamilton har brug for at ryste posen, hvis de skal fortsætte.”

Det har også været på tale, at den britiske racerkører trækker sig tilbage efter denne sæson, hvor han – som sagt – vil stå uden kontrakt.

“Hvis Hamilton fortsætter, har han brug for forandringer. For hans mindset, hans drive, hans initiativ og for sjov,” sagde Jordan.

“At lære italiensk, og at arbejde og spise pasta med de fyre, er en anden verden. Og da jeg drev et hold, kunne vi se, hvor forskelligt Ferrari gjorde tingene, og jeg ville elske at se Hamilton i det miljø.”

 

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024