Hamiltons sarkastiske kommentar til Mercedes over teamradioen afslører frustration

Foto: Vince Mignott/MB Media/Getty Images

Lewis Hamilton sendte en sarkastisk kommentar over radioen i Baku, der tydeligt afslørede hans frustration.

Britiske Lewis Hamilton sluttede på en 6. plads i dette års udgave af Aserbajdsjans Grand Prix, da han søndag eftermiddag igen var hæmmet af en Mercedes-racer, der ikke kunne følge med hverken Red Bull eller Ferrari.

Under løbet tøvede den britiske kører ikke med at fortælle om sine følelser til holdet, hvor han sendte en sarkastisk kommentar tilbage til garagen via radioen.

“Har I noget mere kraft, I kan give mig på et tidspunkt?” lød det fra Hamilton midt under løbet.

Der var flere aspekter af løbet, der var et problem for Hamilton, men især bilens problemer med DRS’en var en hæmsko for ham. Derfor kan det potentielt have været, hvad der fik den britiske stjerne til at reagere på denne måde.

Formel E-kører Sam Bird kom med sit syn på sagen efter løbet, hvor han udtalte sig til BBC Radio.

“Den Mercedes er ikke den bedste bil på banen for tiden, men det er ærgerligt, at deres DRS er så ineffektiv,” sagde han.

“De har ikke nok fart på langsiderne, så selvom han (Hamilton, red.) starter i en DRS-zone, ser det ikke ud til, at han nogensinde er tæt på at indhente Sainz.”

I og med, at den britiske kører ikke kunne overhale Sainz, og dermed kravle længere op i feltet, var han nødt til at tage til takke med at køre over målstregen som P6 søndag eftermiddag dansk tid.

Resultatet var naturligvis ikke positivt for Hamilton, da det betyder, at han mistede endnu flere point i jagten på dette års verdensmesterskab.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024